Συλλήψεις και εξιχνιάσεις υποθέσεων στη Λακωνία12-06-2018 09:54   

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατά την οποία συνελήφθησαν ογδόντα εννέα άτομα, προσήχθησαν εκατόν σαράντα και έγινε έλεγχος σε επτακόσια εβδομήντα τρία.
 
Όσον αφορά τη Λακωνία, συνελήφθησαν:
• Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
• Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για καταδικαστικά έγγραφα.
• Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
• Πέντε (5) ημεδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
• Εννέα (9) αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης εξιχνιάστηκαν:
• μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 25.11.2016, στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
• τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε επιχείρηση ημεδαπού, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα 5.6.2018 έως 7.6.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 36χρονου ημεδαπού, για κλοπή, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Πελοπόννησο, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες δέκα (310) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ στη Λακωνία πιο συγκεκριμένα κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης και δύο σφαίρες.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ