Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δημήτρης Μ. Γρουμπός

Κηδεύτηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνα Σπάρτης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 58χρονου Δημήτρη Γρουμπού.

+Σταύρος Γ. Κουτρουμπής

Το Σάββατο 9 Ιουνίου στον Ιερό ναό Αγ. Ιωάννη Θεολογου στον Θεολόγο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του ιερέα Σταύρου Γ. Κουτρουμπή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η Πεσβυτέρα Κανέλλα, τα παιδιά του Παναγιώτης και Πολυξένη, τα εγγόνια του Μαρινέλλα και Σταύρη, τα αδέλφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Σαράντος Αντωνάκος

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στης 9:30 π.μ στον Ιερά Μονή Παναγίας Ζερμπίτσης στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Σαράντου Αντωνάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Δέσποινα, τα αδέρφια του Τζένη – Λάμπρος, Χριστίνα – Περικλής και τα ανίψια του Εβίνα, Ευριπίδης, Μαριάννα και Σαράντος.

Μαρία Παχυγιάννη

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Εισόδεια της Θεοτόκου στη Βορδόνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Παχυγιάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νίκος, η κόρη της Δήμητρα, η μητέρα της Κωνσταντίνα, τα αδέρφια της Βούλα και Κώστας , τα ανίψια της, τα ξαδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Κοκκινάκος

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριου Κοκκινάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ελένη και Δημήτριος, τα εγγόνια του Γεωργία και Τάσος, Πέτρος και Κωνσταντίνα, τα δισέγγονα Βρασίδας, Δημήτριος, Αλέξανδρος και Δημήτριος και οι λοιποί συγγενείς.

Θεόδωρος Γ. Βλάχος

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καλλιθέα τελείται το 40ημερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Βλάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, οι γονείς του, τα παιδιά του, τα αδέλφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντωνία Κυριακούλια

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Εισόδεια της Θεοτόκου στην Καλλονή τελείται το 40ημερό μνημόσυνο της Αντωνίας Κυριακούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αθανάσιος, τα παιδιά της Γεώργιος και Αρετή Κυριακούλια, Παναγιώτης και Ανδρέας Παπαδόπουλος, Γεωργία χ. Πλαγάκη, Κωνσταντίνα και Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα αδέλφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Δ. Κουρνιώτη

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεων της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 6μηνο μνημόσυνο της Ελένης Κουρνιώτη. Στο μνημόσυνο Καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτρης ο γιός της Παναγιώτης, ο αδελφός της Δημήτρης Γιαννόπουλος, τα ανίψια της Παναγιώτης και Βασίλης και οι λοιποί συγγενείς της.

Χαράλαμπος Θεοφίλης

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στους Βουτιάνους τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χαράλαμπου Θεοφίλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Γεωργία και Δημοσθένης Καλαμαράς, Παναγιώτης Θεοφίλης, Ελένη Θεοφίλη, Γεώργιος Θεοφίλη, η αδελφή του Αργυρώ, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Ν. Παυλέρος

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεων της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Παυλέρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Νίκωνας και Δήμητρα, Ελένη και Αντώνης, τα αδέλφια του και οι λοιποί συγγενείς του.