Γράφει ο Γιώργος Δημακόγιαννης*

Από το Κιλκίς μέχρι και την Κύπρο μας!!
Την Κέρκυρα, την Ρόδο και την Κω, τα Χανιά!!...
ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ...
Το μεγάλο κενό στο χάρτη της αγωνιζόμενης Ελλάδας!!
ΚΑΜΙΑ πόλη της Πελοποννήσου δεν διοργάνωσε εκδήλωση για την Μακεδονία!!
...Που είναι οι εκλεγμένοι θεσμικοί μας εκπρόσωποι; που είναι οι βουλευτές; που είναι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου; που είναι οι λαλίστατοι δήμαρχοι και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι;
Γιατί δεν είναι μπροστά στον εθνικό ξεσηκωμό, όπως σε όλη τη Χώρα, με συμπαραστάτη τους τις οικείες Ιερές Μητροπόλεις;
Θλιβεροί πολιτικάντηδες και ομφαλοσκοπούντες διαχειριστές, τσανακογλείφτες της κεντρικής εξουσίας, χαρτογιακάδες, άχρωμοι και άνευροι δεξιόστροφοι φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες ή συνεπείς αριστεροί εθνομηδενιστές απάτριδες, αδιάφοροι και ανίκανοι να εντάξουν ΚΑΙ τον πάλαι ποτέ περήφανο Μοριά στο μαχόμενο έθνος σήμερα!
- Αδέρφια Μοραΐτες!
Ας έχουμε υπόψη ΚΑΙ αυτή την συμπεριφορά των αιρετών εκπροσώπων μας στην Πελοπόννησο όταν σε ένα χρόνο περίπου τεθούν άπαντες ξανά υπό την εκ-λογική μας κρίση!
Γιατί ο Μοριάς και ειδικά ο νότος του, ...Μάνη, Λακωνία, Αρκαδία, Μεσσηνία... δεν ήταν ποτέ ουραγός... αλλά πάντα μπροστάρης στις εθνικές εξορμήσεις. Όποια πολύπαθη περιοχή της Πατρίδας κι αν αφορούσαν!
- Ας γυρίσουμε λοιπόν σελίδα, την ώρα που πρέπει!
Νέα πρόσωπα για μια Νέα πορεία, με ζωντανούς κι αδούλωτους Πατριώτες αυτή τη φορά στο πηδάλιο των μοναδικών ιστορικών περιοχών μας κι όχι αδιάφορους και επιλήσμονες και φυγόμαχους πολιτικάντηδες... Μεγέθη μικρά!
...Αρκετά, δεν νομίζετε;!

* εκδότης Αδούλωτης Μάνης - Λακωνίας οδού