Υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου εκδήλωση αφιερωμένη στους ευεργέτες και δωρητές της πόλης με την παρουσία πολλών συγγενών τους που είχαν προσκληθεί από τους διοργανωτές.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται τέτοιου είδους εκδήλωση στους Μολάους για όλους τους ευεργέτες, η οποία μάλιστα έλαβε χώρα στην αίθουσα που φέρει το όνομα «Χρήστος Καρυτσιώτης» κι έχει κατασκευαστεί με δωρεά στη μνήμη του.

Κεντρικός ομιλητής και εμπνευστής αυτού του «κοινωνικού μνημοσύνου» ήταν ο εκπαιδευτικός Κώστας Πραχάλης, με θέμα «Γνωστοί και άγνωστοι ευεργέτες και δωρητές των Μολάων», τους οποίους και παρουσίασε με προβολή σπάνιου φωτογραφικού υλικού.

Μίλησαν επίσης ο πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας, Θύμιος Κοντοσταθάκος, ο αρχιερατικός επίτροπος, αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Πετρολέκας και ο Δήμαρχος Μονεμβάσιας, Ηρακλής Τριχείλης.

Παρόντες στην εκδήλωση βρέθηκαν τοπικοί αξιωματούχοι κι εκπρόσωποι φορέων. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Όλγα Ντανάκα και του φωτογραφικού υλικού η Μπέττυ Κολλιάκου.