Στο χώρο εκγύμνασης και προπόνησης των αθλητών της ακαδημίας «Lykourgos Spartan Fighters», των ομοσπονδιακών προπονητών Boxe Savate Λυκούργου και Γιώργου Δρίτσα, βρέθηκε μετά τη θριαμβευτική επιστροφή τους στη Σπάρτη ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς.

Οι Λάκωνες ομοσπονδιακοί προπονητές, κατά την επίσκεωή του, ευχαριστησαν τον κ. Καρρά για τη βοήθεια και την απεριόριστη στήριξη στην μεγάλη προσπάθεια των μικρών αθλητών που γύρισαν με επιτυχίες από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Βελγίουμ και του προσέφεραν συμβολικά μία φανέλα της Ακαδημίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Boxe Savate που διεξήχθη στο Βέλγιο στις 26 Μαΐου οι Σπαρτιάτες αθλητές επέστρεψαν με πέντε μετάλλια στις αποσκευές τους, δύο χρυσά και τρία ασημένια. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η Νικομάχη Βάθη (κατηγορία 48klg) και ο Σωτήρης Καρκαμπάσης (κατηγορία 33klg), ενώ ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν ο Ματέο Ντούζα (κατηγορία 49klg) και -δις- ο Αλέξανδρος Χριστάκος (κατηγορίες 33 και 36klg).