Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ιωάννης Θ. Παπασαράντος
Το Σάββατο 2 Ιουνίου στης 8:30 π.μ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Ιωάννη Θ. Παπασαράντου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα, τα παιδιά του Θεόδωρος – Ευαγγελία, η αδερφή του Βασιλική, τα εγγόνια του Άννα, Μαρία – Νεφέλη και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Κ. Αρβανίτη
Το Σάββατο 2 Ιουνίου στης 8:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στην Αγόριανη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Παναγιώτας Κ. Αρβανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροευχή τα παιδιά της Βαγγέλης – Ειρήνη Αρβανίτη και Ελένη- Χρήστος Αναστασόπουλος, τα εγγόνια της Ηλίας, Ευγενία, Παναγιώτα, Αγγελική, Παναγιώτα και Γιώργος, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Όλγα Π. Παπαδέα
Την Κυριακή 3 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Όλγα Π. Παπαδέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Παναγιώτα – Γιώργος Πολίτης και Χρήστος – Παναγιώτα Παπαδέα, τα αδέρφια της Αντώνης, Χρήστος, Ευστράτιος και Γιώργος, τα εγγόνια της Όλγα, Κώστας, Κατερίνα και Όλγα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Δ. Κούτρος
Την Κυριακή 3 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Δ. Κούτρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροευχή η σύζυγός του Θεοδώρα, τα παιδιά του Δημήτρης – Χριστίνα, Βασίλης – Ελένη, Κώστας, Παναγιώτης, Αγγελική, Παρασκευάς και Γεωργία, τα αδέρφια του, τα εγγόνια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ρήνα Δ. Γρηγόρη
Την Κυριακή 3 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ρήνας Δ. Γρηγόρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμροσευχή τα τέκνα της Αθανάσιος – Χρυσούλα και Λυγερή – Ευστράτιος, η αδερφή της , τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Φωτεινή Χ. Βοζόλα
Την Κυριακή 3 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσηνο της Φωτεινής Χ. Βοζόλα. Στο Μνημόσυνο καλούν για συμρποσευχή τα παιδιά της, Βαγγέλης - Μάρω και Γιώργος - Ρούλα, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.