Για μια ακόμα χρονιά με πλήθος συμμετοχών πραγματοποιήθηκαν οι 8οι Ιππικοί Αγώνες Αγίας Τριάδος τη που διοργάνωσε ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδος Κοκκινόραχης, δυο αμαξάδες, συνοδευόμενοι από ιππείς, έλαβαν την εικόνα της Αγίας Τριάδος από τα χέρια του εφημερίου π. Συμεών Παπαγεωργίου και την μετέφεραν στο χώρο των ιπποδρομιών, διασχίζοντας τα στενά σοκάκια του οικισμού.

Ύστερα, στο Ιπποδρομιακό Πάρκο Κοκκινόραχης πλησίον της γέφυρας Κελεφίνας διεξήχθησαν οι ιπποδρομίες τριών κατηγοριών (ντόπια αραβανιάρικα, ντόπια καλπαδιάρικα, ιπποδρομιακά), τις οποίες παρακολούθησαν πάνω από 2.500 θεατές από ολόκληρη την Πελοπόννησο, ενώ συμμετείχαν ιδιοκτήτες κι αναβάτες με τα άλογά τους από Λακωνία, Αργολίδα, Αρκαδία και Μεσσηνία.

Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και το παραδοσιακό λαϊκό γλέντι του «Ομίλου» με ζωντανή μουσική, το οποίο κράτησε ως τις πρώτες βραδινές ώρες!

φωτογραφίες: Γιώργος Πετροπαυλής