Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕ Σπάρτη ήταν εκείνος που χάρισε στην ομάδα της Λακωνίας την παραμονή στα σαλόνια της Football League.

Η Σπάρτη αγωνίστηκε έναντι του πρωτοπόρου ΟΦΗ στο Ηράκλειο σε ένα δύσκολο παιχνίδι που έληξε 5-0, έχοντας το μυαλό στραμμένο στο παιχνίδι της Καρδίτσας με τον Άρη, περιμένοντας αρνητικό αποτέλεσμα για τους Καρδιτσιώτες.

Τα καλά μαντάτα μπορεί να άργησαν, αλλά ήρθαν στο φινάλε του αγώνα, αφού με ένα γκολ του Αριστείδη Λώττα στο 92’ με πέναλτι, ο Άρης επικράτησε 0-1 της Καρδίτσας χαρίζοντας στην Σπάρτη την παραμονή.

Υπενθυμίζεται πως η Σπάρτη υπερτερεί της Καρδίτσας στην μεταξύ τους ισοβαθμία στην ουρά του πρωταθλήματος της Football League και παραμένει μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 37 βαθμούς.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Νάστος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Μάνος, Βουό.

ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Οικονόμου): Μπακοδήμος, Γραικός, Σάββα, Δοδοντσάκης, Βοσνακίδης, Τσιόφου, Οικονομόπουλος, Κωστάκης, Κολτσίδας, Μουζακίτης, Καζβιρόπουλος