ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Παρασκευή 25 Μαϊου στα Γραφεία της ΝΔ πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Λακωνίας για τον ορισμό Αντιπροέδρων , Γραμματέα, Ταμία κ.λ.π.

Ο πρόεδρος Β. Ορφανός όρισε Αντιπρόεδρο εκλογικής ετοιμότητας τον Νικόλαο Σταθάκο, αντιπρόεδρο τον Στέφανο Βρεττάκο, Γραμματέα τον Νικόλαο Λεβετζώνη, ταμία την Ευρυδίκη Χιώτη, υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας τον Αντώνη Κοκκονό, υπεύθυνο εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα τον Γεώργιο Σαμπατάκο, υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης την Βενετία Διακουμάκου υπεύθυνο παραγωγικών και επιστημονικών φορέων τον Αθανάσιο Μιχελόγγονα και υπεύθυνη Γυναικείων θεμάτων της Ελένη Δημητρακοπούλου. Η Ευριδίκη Χιώτη, ο Γεώργιος Σαμπατάκος και η Ελένη Δημητρακοπούλου δεν αποδέχθηκαν τον ορισμό τους.

Μετά την ανάθεση αρμοδιοτήτων, ας ελπίσουμε, ότι η ΝΟΔΕ θα καλύψει το έλλειμμα (και δημοκρατίας) της Επιτροπής Διεξαγωγής των Εσωκομματικών Εκλογών και θα γίνουν γνωστά τα επίσημα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών. Αυτή η αρμοδιότητα ανήκει πλέον στον κ. Αντώνη Κοκκονό, τη εντολή προέδρου, ενώ η ταμίας κ. Ευρ. Χιώτη θα κληθεί, προφανώς, να τακτοποιήσει τα οικονομικά της ΝΟΔΕ, τα οποία ενίοτε αποτελούν αφορμή για ποικίλα σχόλια. Ο κ. Στέφανος Βρεττάκος, από την στιγμή που αποδέχθηκε την υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΟΔΕ, καλείται τώρα να θητεύσει δίπλα στους κ. κ. Ορφανό και Σταθάκο προκειμένου να αποκτήσει τεχνική κι εμπειρία για το μέλλον.