ΣΠΑΡΤΗ. «H ΑΕ Σπάρτη είναι η ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος για να παραμείνει στην Κατηγορία της Football League. Αν το καταφέρει θα είναι μια πετυχημένη χρονιά.» Αυτό δηλώνει στο notospress.gr ο Αντώνης Μαλεπιτζής, μέλος του Δ.Σ. και καλεί παίκτες και φιλάθλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Απαντώντας στον Νίκο Καρμοίρη επισημαίνει ότι δεν ήταν μια εύκολη χρονιά αφού και η κατηγορία είναι απαιτητική και τα οικονομικά της Σπάρτης δεν ήταν τόσο καλά. «Πιστεύω ότι αν κρατηθούμε στην Κατηγορία, θα έχουμε την ευκαιρία να στήσουμε μια ομάδα αξιόμαχη» λέει ένας από τους παλαιότερους στυλοβάτες της ομάδας. Αναφέρεται επίσης στην μεγάλη στήριξη τα προηγούμενα χρόνια από την κοινωνία και την αγορά της Σπάρτης, καθώς και από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και συμφωνεί ότι στο μέλλον θα πρέπει να δημιουργηθεί Ακαδημία - φυτώρια ώστε και Λάκωνες να αγωνίζονται στην ομάδα. Θυμίζει δε ότι η παρουσία της Σπάρτης στην Football League ισοδυναμεί (αναλογικά) με Champions league!


Πρόγραμμα τελευταίας (34ης) αγωνιστικής

Κυριακή 27/5 (5:00 μμ)

Καλλιθέα - ΑΟΧ Κισσαμικός

Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Καραϊσκάκης

Αιγινιακός - Παναχαϊκή

Αναγέννηση Καρδίτσας - Άρης

ΟΦΗ - ΑΕ Σπάρτη

Πανσερραϊκός - Δόξα Δράμας

Απόλλων Πόντου - Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

Παναιγιάλειος - Βέροια 3-0 (α.α)

Τρίκαλα - Εργοτέλης 0-3

.

Βαθμολογία

1. ΟΦΗ 83

2. Άρης 82

------

3. Παναχαϊκή 70

4. ΑΟΧ Κισσαμικός 61

5. Δόξα Δράμας 60

6. Τρίκαλα 58

7. Απόλλων Πόντου 50

8. ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας 48

9. Εργοτέλης 43

10. Απόλλων Λάρισας 43

11. ΑΕ Σπάρτη 37

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 37

------

13. Αιγινιακός 37

14. Πανσερραϊκός 30

15. Παναιγιάλειος 25

16. Καλλιθέα 24

17. Βέροια -

18. Αχαρναϊκός -

* Σπάρτη, Απόλλων Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός, Πανσερραϊκός, Παναιγιάλειος και Καλλιθέα έχουν μείον τρεις βαθμούς (δεν πέρασαν το στάδιο επιτήρησης) ενώ ο Αχαρναϊκός και η Βέροια έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.