Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Χρήστος Κακαλέτρης

Την Παρασκευή 25 Μαΐου στης 5:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 51 Χρήστου Κακαλέτρη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Νίκη, οι θείοι του, τα ξαδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Γεώργιος Π. Καρούνος

Την Παρασκευή 25 Μαΐου στης 4:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 82χρονου Γεώργιου Π. Καρούνου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταθούλα, τα παιδιά του Ποτούλα - Αργύρης, Παναγιώτης - Μαρία και Θύμιος - Κατερίνα , τα εγγόνια του, Νεφέλη, Γιώργος, Νίκος, Έφη και Νίκος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Κυριάκος Γ. Καραγιάννης

Το Σάββατο 26 Μαΐου στης 8:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο του Κυριάκου Γ. Καραγιάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αδριανή τα παιδιά του Γεώργιος Καραγιάννης και Μαρία - Παναγιώτης Κυριακόπουλος, τα εγγόνια του Χρήστος, Ανδριάνα και οι λοιποί συγγενείς του.


Αικατερίνη Μ. Καπαρελιώτη

Το Σάββατο 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Μ. Καπαρελιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης και Γιαννούλα - Παναγιώτης, τα εγγόνια της Μιχαήλ, Μαρία - Γεώργιος και Αικατερίνη, το δισέγγονό της, τα αδέρφια της Γεώργιος - Γεωργία, Αριστείδης - Ευαγγελία, Παρασκευή και Ευγενία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Βασίλειος. Γ. Κοντογεωργάκος

Το Σάββατο 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλειου Γ. Κοντογεωργάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βάλια, τα παιδιά του Γεώργιος, Παναγιώτης και Κυριάκος, η μητέρα του Πολυτίμη τα αδέρφια του Νέλλα - Αργύρης Ρουσέτος και Βασίλης - Γεώργιος Κοκκόλης, τα ανίψια του Δώρα και Ιωάννης, η πεθερά του Ελένη Κοκκόλη και οι λοιποί συγγενείς του.


Άννα Μ. Γαζέτα

Το Σάββατο 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Άννας Μ. Γαζέτα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία και Χρήστος , η εγγονή της Εριέττα , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Μενέλαος Ι. Παλαιολόγος

Το Σάββατο 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μενέλαου Ι. Παλαιολόγου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Φωτεινή, τα παιδιά του Γιάννης, Ελένη - Παναγιώτης Φράγκου, τα εγγόνια του Μαρία και Δημήτρης, Φωτεινή, Μενέλαος και Μαρία, ο δισέγγονός του Θεόδώρος και οι λοιποί συγγενείς του.


Νικόλαος Δημ. Φιλιππόπουλος

Το Σάββατο 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο Νικόλαου Δημ. Φιλιππόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Δημήτριος και Πολυτίμη, τα εγγόνια του Αθηνά και Γεωργία, τα Αδέρφια του Γεωργία Χατζίδη, Μπέττυ Αντωνοπούλου και Μιχαήλ - Λουκρητία Φωκιανού, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Αθανάσιος Γ. Λυκούρεση

Το Σάββατο 26 Μαΐου στης 9:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Γεώργίτσι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αθανάσιου Γ. Λυκούρεση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Αγγέλική - Σταύρος, Βιβή - Κωνσταντίνος και Νικόλαος - Δόμνα οι ανιψιές του τα ξαδέρφια του, οι φίλοι και συγγενείς του.


Συλλυπητήρια

«Το Δ.Σ. της ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΛΙΚΩΤΣΗ πατέρα του Γραμματέα της Λ.Α.Σ. Νίκου Μαλικώτη.

Ήταν ένας αγαπητός άνθρωπος , αγωνιστής της ζωής , πρόεδρος του Αφυσσού αφήνοντας πίσω του , μόνο αγάπη και χαμόγελο για όλο το κόσμο.
Φανατικός φίλος του αυτοκινήτου και των αγώνων , μεταφέροντας αυτό το πάθος και στον Νίκο που εδώ και χρόνια αγωνίζεται με τον Πρόεδρο της Λ.Α.Σ. Λάμπρο Λαμπρόπουλο στους αγώνες αυτοκινήτου.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και συγγενείς και φίλοι θα τον θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη του , το χαμόγελο του , την καλή του παρέα , την προσφορά του στο χωριό του.

Θερμά συλλυπητήρια από το Δ.Σ. και όλα τα μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ».