Πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final-4 του Πρωταθλήματος Παμπάιδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π., που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου 2018 στο κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου «Γ. ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ».

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final-4 είναι ο Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, η Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 και η νεοσύστατη ομάδα Α. Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ.

Η Αθλητική Ένωση Φάριδας διανύει το τρίτο έτος από τη σύστασή της κι έχει έδρα το Ξηροκάμπι. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για το βόλεϊ, αποτέλεσαν τη βάση για την ίδρυση του σωματείου, το οποίο συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. παίδων-παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων. Η επίμονη προσπάθεια αθλητών και παραγόντων, επιβραβεύεται με μια μεγάλη επιτυχία: με τη συμμετοχή της ομάδας στο final 4 παμπαιδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου.

Σημειώνεται πως πως η ΑΕΦ, λόγω της έλλειψης κλειστού γυμναστηρίου στο Ξηροκάμπι, πραγματοποιούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους προπονήσεις σε ανοιχτό γήπεδο στο προαύλιο του Γυμνασίου Ξηροκαμπίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Final-4 παμπαίδων έχει ως εξής:

Σάββατο 26/5/2018
17:30 | Α.Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ- Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ
20:00 | Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 – Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

Κυριακή 29/4/2018
16:00 | Μικρός Τελικός
18:00 | Μεγάλος Τελικός - Απονομές.