ΣΠΑΡΤΗ. Επίσκεψη στον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας κ. Αξιοτόπουλο πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ελπίδα» κ. Αλεξάκος την Δευτέρα 21 Μαίου.

Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών συζητήθηκαν ζητήματα προστασίας του πολίτη, της καθημερινής μάχης για την εξάλειψη της παραβατικότητας καθώς και το σοβαρότατο κοινωνικό πρόβλημα των Ρομά.

Ο κ. Αλεξάκος έθεσε στον Αστυνομική Διευθυντή το ζήτημα έτσι όπως αυτό αποτυπώνεται καθημερινά στον Δήμο Σπάρτης και στη ζωή των πολιτών και ζήτησε να μάθει πως το αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία. Μετά την ενημέρωση συνεχάρη τον κ. Αξιοτόπουλο για τα θετικά αποτελέσματα που έχει πετύχει η Αστυνομία, με τις δυνάμεις που διαθέτει, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ο Δήμος Σπάρτης οφείλει, με όλες τις δυνάμεις του να συνδράμει το έργο της Αστυνομίας, όπου αυτό είναι εφικτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός των Ρομά στην περιοχή του Δήμου Σπάρτης ίσως ξεπερνά τα πεντακόσια άτομα τα οποία έχουν εγκατασταθεί ως επί το πλείστον σε δεκατέσσερις περιοχές, νοτιοδυτικά, της Σπάρτης.