ΣΠΑΡΤΗ. Η Σπάρτη υπέκυψε και υποκλήθηκε στην Δόξα Δράμας. Με μια πολύ βαριά ήττα 7-0, που εξανεμίζει όχι μόνο τις ελπίδες παραμονής αλλά και γοήτρου, η ομάδα της Σπάρτης είναι υποχρεωμένη να υποστεί την απόλυτη υποβάθμιση.

Με σόου του Νίκου Κουσκουνά στο πρώτο μέρος όπου σημείωσε 3 γκόλ οι γηπεδούχοι δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα για μια ευκολότατη επικράτηση. Στο 58’ ο ίδιος παίκτης σκοράρει και πάλι το 4-0 για να ακολουθήσουν αλλά τρία γκόλ. Η 11αδα (13 παίκτες όλη η αποστολή) βίωσε μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις στην ιστορία της ομάδας: Τρακαάκης (77΄Μπακοδήμος), Σάββα, Τσιόφου, Γραικός, Βοσνακίδης, Κολτσλιδας, Μουζακτίης, Κωστάκης, Καζβιρόπουλος, Ρούμπος, Δοσοντσάκης.

Στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική η ουραγός Σπάρτης (37) αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο ΟΦΗ (83) στην Κρήτη, που θέλει αποκλειστικά νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής αφού ο δεύτερος στη βαθμολογία Άρης (82) αγωνίζεται με την επίσης ουραγό Αναγέννηση Καρδίτσας (37).

Προφανώς ήρθε η ώρα, μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος να ανοίξει μια σαφής και σε βάθος συζήτηση για την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ. Από την στιγμή που τόσο ο Δήμος Σπάρτης όσο και η Κοινωνία στηρίζουν, όσο μπορούν, την ομάδα, δεν μπορεί να υπάρχουν γκρίζες ζώνες, μάσκες και σκοτεινές φιγούρες στη διοίκηση.