ΑΤΤΙΚΗ| Πρόεδρος στην Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Παπάγου-Χολαργού εξελέγη η Λάκαινα Ντίνα Νικολοπούλου-Καλλιοντζή, απολαμβάνοντας σχεδόν το 100% της εμπιστοσύνης των μελών της Τοπικής Οργάνωσης.

Η Ντίνα Νικολοπούλου-Καλλιοντζή, με καταγωγή από την Λογγάστρα, μπορεί να ήταν η μοναδική υποψήφια, ωστόσο συγκέντρωσε 390 ψήφους από τους 398 συμμετέχοντες στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής (13/5) για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ήταν και η μοναδική υποψήφια που προέκυψε για αυτή τη θέση μετά τη διαδικασία υποψηφιοτήτων, αφού φαίνεται να απολαμβάνει της αποδοχής και της εκτίμησης του συνόλου των πολιτικών -εν ενεργεία και μη- και των πολιτών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.

Η κα. Νικολοπούλου-Καλλιοντζή άλλωστε, διακρίνεται από βαθειά πείρα και μεγάλη προσφορά στα κοινά. Μεταξύ άλλων είχε διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού, ενώ σενάρια του 2014 την ήθελαν ακόμα και υποψήφια Δήμαρχο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσον αφορά, τουλάχιστον, την περιοχή Παπάγου-Χολαργού μάλλον θα κοιμάται ήσυχος…