ΣΠΑΡΤΗ. Η Ελένη Δαράκη, υποψήφια Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Σπάρτης της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει τον σεβασμό και τις ευχαριστίες της στα μέλη του κόμματος. Αναφέρει συγκεκριμένα:

« Εκλεκτά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην υποψηφιότητά μου ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σπάρτης και με τιμήσατε με τον συμβολικό αριθμό των 300 ψήφων στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές και ποσοστό 44,18 %.

Ως αιρετό πλέον τακτικό μέλος της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής (ΔΗΜ.Τ.Ε.) Σπάρτης, θα αγωνιστώ μαζί σας ώστε όλοι και όλες ενωμένοι να ανοιχτούμε ακόμα περισσότερο προς την κοινωνία, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και νικηφόρα τις προκλήσεις που έρχονται (εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, δημοτικές εκλογές, περιφερειακές εκλογές).

Ώρα, λοιπόν, για ενότητα, συλλογικότητα και δουλειά, ώστε να κερδίσουμε τη 2η χαμένη βουλευτική έδρα που παραδοσιακά ανήκει στη μεγάλη μας παράταξη, με απώτερο στόχο τη διακυβέρνηση της πατρίδος μας από τη Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων.

Με σεβασμό και ιδιαίτερη εκτίμηση,»

Ελένη Δαράκη
Αιρετό τακτικό μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ε. Σπάρτης