Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Λούης Δημάκος
Το Σάββατο 12 Μαΐου στης 8:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Λούη Δημάκου. Στομ μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα Δημάκου
Το Σάββατο 12 Μαΐου στης 8:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρι τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Σταυρούλας Δημάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της, τα παιδιά της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Φλωρεντία Ορφανού
Την Κυριακή 13 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Φλωρεντίας Ορφανού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της Βασίλης - Βούλα Ορφάνού, Αρετή - Γεώργιος Σαχάμης και Ματίνα - Αποστόλης Βαχαβιώλος, τα αδέρφια της Παναγιώτα, Κανέλλα, Σαράντος και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Αλεξανδράκη
Την Κυριακή 13 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Αλεξανδράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αλέξανδρος, τα παιδιά της Χρήστος Αλεξανδράκης και Λεωνίδας - Έλενα Αλεξανδράκη, ο εγγονός της Αλέξανδρος, τα αδέρφια της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Ν. Καλημέρη
Την Κυριακή 13 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Καλημέρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, Παναγιώτης - Σταυρούλα Βασιλείου και Θεόδωρος - Γεωργία Γρίβα, τα αδέρφια της, Πέτρος - Μαρίκα Κακοκέφαλου, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Φουσκετάκης
Την Κυριακή 13 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Ναικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Φουσκετάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.