ΛΑΚΩΝΙΑ. H Κατερίνα Φέικου, υποψήφια Πρόεδρος ΝΟΔΕ Λακωνίας της Ν.Δ απευθύνει μήνυμα στα μέλη του κόμματος στον Νομό Λακωνίας ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

«Αγαπητά μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Νομού Λακωνίας.

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Την προσεχή Κυριακή 13 Μαΐου 2018 εκλέγουμε τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Νομαρχιακής μας Oργάνωσης. Σ 'αυτήν την κορυφαία εσωκομματική δημοκρατική διαδικασία, δηλώνω παρούσα και υποβάλλω την υποψηφιότητά μου στην κρίση όλων των μελών του κόμματός μας στο Νομό για το αξίωμα της Προέδρου της ΝΟΔΕ Λακωνίας.

Από νεαρή ηλικία είμαι στρατευμένη ,όπως και όλοι εσείς, στους αγώνες της μεγάλης μας παράταξης. Ήμουν πάντα παρούσα στις πολιτικές μάχες του κόμματός μας τόσο από την θέση του απλού μέλους όσο και απ’ τη θέση της Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης και μέλους της ΝΟΔΕ Λακωνίας.

Ζητώ την στήριξή σας για την εκλογή μου στο αξίωμα της Προέδρου της ΝΟΔΕ Λακωνίας για να δώσουμε μαζί νέα πνοή, νέα ορμή στην Κομματική μας Οργάνωση.

  • Για μία αξιόπιστη και αποτελεσματική κομματική οργάνωση.
  • Για μία οργάνωση που θα εκφράζει και θα εκπροσωπεί το σύνολο των μελών μας.
  • Για μία οργάνωση που θα λογοδοτεί μόνο στα μέλη μας.
  • Για μία οργάνωση που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις της πολιτικής δράσης.
  • Για μία οργάνωση που θα είναι αντάξια της πρωτοπόρου θέσης που κατέχει η Λακωνία στην ιστορική διαδρομή της Νέας Δημοκρατίας πανελλήνια.

Με ενότητα, μαχητικότητα ,αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία όλοι μαζί θα δώσουμε τις πολιτικές μάχες που έρχονται!! Θα αγωνιστούμε για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Να γίνει σύντομα η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός!!

Σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι στις εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής. Η συμμετοχή είναι η δύναμη μας, είναι η δύναμη για το κόμμα μας. Συμμετέχουμε γιατί αξίζουμε καλύτερα!

Σας εύχομαι καλή δύναμη και σας ευχαριστώ».