Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αντωνία Α. Κυριακούλια
Την Παρασκευή 4 Μαΐου στης 4.00 μ.μ στον Ιερό Ναό «Εισόδια της Θεοτόκου» στην Καλλονή ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 77χρονης Αντωνίας Α. Κυριακούλια. Στη κηδεία κάλεσαν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αθανάσιος, τα παιδιά της Γεώργιος – Αρετή Κυριακούλια, Παναγιώτα – Ανδρέας Παπαδόπουλος , Γεωργία Χ.Α Πλαγάκη και Κωνσταντίνα – Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα χήρα Βασιλείου Λαλιώτη
Σε ηλικία 85 ετών «έφυγε» η συμπολίτισσα μας Παναγιώτα χήρα Βασιλείου Λαλιώτη. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλη την Παρασκευή 4/5/18 ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοκκινόραχης, υπο του Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου, Στην Κοκκινόραχη έγινε και η ταφή. Για συμπροσευχή κάλεσαν τα παιδιά της Ευσταθία και Δημήτριος Πύρρος, Σαράντος και Πηνελόπη Λαλιώτη - Ρασιδάκη, τα εγγόνια Γεώργιος, Βασίλειος και Γιώργος, η αδελφή της Ελένη Βλάχου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς.

Καλλιόπη Β. Τριανταφυλλάκου
Την Κυριακή 6 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Καλλιόπης Β. Τριανταφυλλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Βασίλειος, τα παιδιά της Βασιλική και Λεωνίδας - Μαίρη, τα εγγόνια της Γεώργιος, Άννα - Μαρία, Βασίλειος, Παναγιώτης και Νίκος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Ι. Μουστακάκη
Την Κυριακή 6 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Ι. Μουστακάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βασίλειος Μουστακάκης και Βιργινία - Μιχάλης Γεωργιάδης, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Δ. Ροζανίτης
Την Κυριακή 6 Μαΐου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Δ. Ροζανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Δημήτρης Ροζανίτης και Γεώργιος - Γεωργία Ροζανίτη, τα εγγόνια του Ελένη, Παναγιώτης, Καλλιόπη, Μαριλένα και Αντωνία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Π. Ροζανίτη
Την Κυριακή 6 Μαΐου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Π. Ροζανίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτρης Ροζανίτης και Γεώργιος - Γεωργία Ροζανίτη, τα εγγόνια της Ελένη, Παναγιώτης, Καλλιόπη, Μαριλένα και Αντωνία, τα αδέρφια της , τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Γ. Σαβούρδος
Την Κυριακη 6 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Γ. Σαβούρδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα τέκνα του Ρεγγίνα - Βαγγέλης και Τριανταφυλλένια - Γιάννης, τα εγγόνια του Βασίλειος, Νικόλαος και Αρτεμις , η αδερφή του, τα ανίψια του οι φίλοι του και οι λοιποί συγγενείς του.