Στον 7ο διεθνή διαγωνισμό OLIVE JAPAN International evoo competition 2018 , που αποτελεί έναν απο τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ελαιόλαδου παγκοσμίως , οι Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμήθηκαν με το Ασημένιο Βραβείο - SILVER MEDAL για το νέο ελαιόλαδο τους Μajestic Βlend evoo, που συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια βραβεία, σε ένα διαγωνισμό μεγάλου κύρους , που αποτελεί τον μεγαλύτερο στην Ασιατική Ήπειρο, ανήκει στις πρώτες θέσεις βάσει διεθνούς κατάταξης του EVOOWR , ενώ βραβεύει τα καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως με εξειδικευμένους κριτές – γευσιγνώστες (panel expert tasters).

O διεθνής διαγωνισμός OLIVE JAPAN 2018 πραγματοποιήθηκε στο Tόκυο, στην Ιαπωνία, από 8 έως 10 Απριλίου 2018 , υπό την αιγίδα του The Olive Oil Sommelier Association of Japan και οι συμμετοχές έφτασαν τον αριθμό ρεκόρ των 727 δειγμάτων ελαιόλαδου, από 26 χώρες.

Ο βαθμός δυσκολίας , τα υψηλά στάνταρντς , η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός
του διαγωνισμού φαίνεται από το ενδιαφέρον συμμετοχής πολλών χωρών όπως Κροατία , Γαλλία, Ελλάδα , Ισραήλ , Ιταλία, Ιαπωνία, Μαρόκο, Πορτογαλία, Ισπανία, Τυνησία,Τουρκία, Η.Π.Α., Αργεντινή, Αυστραλία, Ουρουγουάη κλπ.

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος δήλωσε στο notospress.gr «Η διάκριση αυτή αποτελεί το 1ο παγκόσμιο βραβείο για το Μajestic Βlend evoo, που συγκέντρωσε πολύ υψηλή βαθμολογία στην 1η χρονιά κυκλοφορίας του και στην 1η του συμμετοχή σε παγκόσμιο επίπεδο διαγωνισμού.
Μας δίνει την μεγάλη χαρά να "αγγίξουμε" πλέον το 80ο παγκόσμιο βραβείο για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου την τελευταία πενταετία»

Να σημειωθεί ότι αποτελεί ένα μοναδικό ρεκόρ επιβραβεύσεων διεθνώς για έναν Έλληνα παραγωγό των δικών του αποκλειστικά προϊόντων.


Γεώργιος Σακελλαρόπουλος
Βιοκαλλιέργειες
Σπάρτη, Λακωνία
27310-81118
693-2309909
Ε - mail: geosakel@gmail.com
Site: www.bioarmonia.gr
Skype: geosakel1