Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεώργιος Δ. Κούτρος
Την Πέμπτη 26 Απριλίου στο Ιερό Ναό Αγίου Δημήτριου στο Τσερεμιό τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 86χρονου Γεωργίου Δ. Κούτρου.

Δημητρούλα Σ. Παρτσινέβελου
Το Σάββατο 28 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοσμά Αιτωλού Β’ νεκροταφείο στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δημητρούλας Σ. Παρτσινέβελου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Στέλιος – Κωνσταντίνα, Πάρης -Ειρήνη και Ελένη, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταυρούλα Τίγκου
Την Κυριακή 29 Απριλίου στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Τίγκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Πέτρος - Σοφία και Στρατηγούλα - Ηλίας, τα αδέρφια της, τα ανίψια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Γ. Κουτσοβίτη
Την Κυριακή 29 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στης Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Γ. Κουτσοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κώστας - Λουκιανή Κουτσοβίτη, Διαμάντω - Χρήστος Παναγιωτακόπουλος και Σουζάνα Τσαπάκη, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννα Π. Τσίχλη
Την Κυριακή 29 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ιωάννας Π. Τσίχλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία - Παναγιώτης, Παναγιώτα - Δημήτρης και Γεωργία, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Δ. Σπυριδάκου
Την Κυριακή 29 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Δ. Σπυριδάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, και οι λοιποί συγγενείς της.