ΛΑΚΩΝΙΑ. Στις ανεμογεννήτριες συμφωνούν, ας διαφωνεί ο λαός…
Στο λιμάνι τα βρήκαν, ας έχασε την ευκαιρία το Γύθειο…
Στην 17η Μαρτίου ήταν οι πρωτοκορυφαίοι…
Το οδικό έργο Γύθειο - Γερολιμένας, καλά κρατεί…
Τα έργα του Γυθείου έχουν το πράσινο φώς της Περιφέρειας…
Ώρες είναι τώρα να επιβεβαιωθεί και το σενάριο που θέλει τον Πέτρο Ανδρεάκο υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με τον Πέτρο Τατούλη!
Δηλαδή Πέτρος θα κερνάει και Πέτρος θα πίνει..;

Aπ΄ότι φαίνεται δεν θέλει και πολύ για να «περπατήσει» το σενάριο για την υποψηφιότητα του Πέτρου Ανδρεάκου στην Αντιπεριφέρεια Λακωνίας. Έχει ρυθμιστεί και η τύχη της Ντίας Τζανετέα. Η σημερινή Αντιπεριφερειάρχης σύμφωνα με το σχέδιο θα κατέλθει στον Δήμο Σπάρτης, κόντρα στους φερόμενους μέχρι σήμερα ως υποψήφιους Δημάρχους και με πρώτο βιολί της τον Ηλία Κανελλάκη.
Με την απλή αναλογική που θα ισχύσει ελπίζει σε κάτι καλύτερο στον Δήμο Σπάρτης μιας και στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας δεν θα έχει (λένε) την απόδοση που θα έχει ο Πέτρος Ανδρεάκος.

Ώρες είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν και τις δύο επιλογές Τατούλη προκειμένου να τους βγάλουν από τα πόδια τους (νομίζουν).
Έως ότου λοιπόν η Ν.Δ. «ξυπνήσει» ας δούμε τι γίνεται στον Δήμο Σπάρτης.
Εδώ υπάρχουν ονόματα που καθιστούν την κάθοδο της Τζανετέα να μοιάζει με θυσία…
Αργειτάκος, Αλεξάκος, Βαλιώτης (τουλάχιστον αυτοί, γιατί ακούγονται και άλλοι / ες) θα είναι σίγουρα δύσκολοι αντίπαλοι που δεν θα επιτρέψουν εκλογή Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή… Δεν αποκλείεται λοιπόν η Ντία Τζανετέα να θυσιαστεί… χάριν της Περιφέρειας.

Όσο για τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, εκεί μπορεί να γίνει πολιτική σφαγή…
Γιατί ο Πέτρος Τατούλης να μπορεί να κρατά και δύο και τρία καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, όχι όμως και οι Ανδρεάκος και Τζανετέα.