Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.


Ελένη (χήρα) Δ. Βαλιώτη

Την Παρασκευή 13 Απριλίου στης 4:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Κονιδίτσα τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 92χρονης Ελένης Δ. Βαλιώτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης - Βάσω Βαλιώτη, Βαγγέλης - Βούλα Βαλιώτη και Γιώργος - Βάνα Βαλιώτη, τα εγγόνια της Δημήτρης, Αντώνης, Ελένη, Ευσταθία και Θάνος, Δημήτρης, Ιωάννα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταμάτα Π. Αμανατίδη

Την Παρασκευή 13 Απριλίου στης 4:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Γκοριτσά τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 86χρονης Σταμάτας Π. Αμανατίδη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα τέκνα της Χριστίνα - Γεώργιος Κοκκίνης, ο αδερφός της Αριστομένης, τα εγγόνια της Παναγιώτης και Βικτωρία, Μαγδαληνή, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Σπυριδούλα Α. Μηλιάκου

Την Παρασκευή 13 Απριλίου στης 11:00 π.μ στον Ιερό Ναό κοιμητήριο της Γκοριτσάς τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 92χρονης Σπυριδούλας Α. Μηλιάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας - Κατερίνα Μηλιάκου και Γιαννούλα - Παρασκευάς Κούμαρης, τα εγγόνια της Γιάννης και Μαρία, Αντώνης, Γεωργία, Παναγιώτης και Ελισάβετ, Κωνσταντίνος, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Τριάνθη Π. Σταθάκου

Την Κυριακή 15 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στην Δρύαλος Ανατ. Μάνης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Τριάνθης Π. Σταθάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Νικόλαος, Βασιλική και Δημήτριος, Αγγελική, Μαρία και Δημήτριος, Δαμιανός και Γεωργία, η αδελφή της Αικατερίνη Μαραγκού, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.