ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. To αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του notospress.gr δίνει ένα χαρακτηριστικό μήνυμα που θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους όσοι θεωρούν ότι κάθε πολιτική πράξη έχει και αποτέλεσμα και μάλιστα θετικό για όποιον την εμπνέεται και την υλοποιεί.

Τον Φεβρουάριο, στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Πελοποννήσου, με τη συνεργασία Κυβέρνησης και περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δείτε από τους 104 αναγνώστες του notospress.gr που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία ποιο είναι το συμπέρασμα:

Το ερώτημα ήταν αν γνωρίζουν, αν αγνοούν και πως κρίνουν το Συνέδριο.
Σχετικά με το Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πελοποννήσου:
Το αγνοώ 50% (52 ψήφοι)
Πολύ καλό 14% (15 ψήφοι)
Πολύ κακό 13% (13 ψήφοι)
Μέτριο 9% (9 ψήφοι)
Κακό 8% (8 ψήφοι)
Δεν απαντώ 4% (4 ψήφοι)
Καλό 3% (3 ψήφοι)


Είναι φανερό ότι τουλάχιστον επικοινωνιακά τόσο η Κυβέρνηση όσο και η Περιφέρεια έχασαν την ευκαιρία: Ένας στους δύο αναγνώστες αγνοεί την τέλεση του Συνεδρίου.

Και πολιτικά όμως δεν τα πήγαν καλύτερα. Από αυτούς που το γνωρίζουν ή το παρακολούθησαν μόνο το 14% το κρίνει Πολύ Καλό και το 13% Πολύ Κακό.

Οι αρνητικές γνώμες συγκεντρώνουν συνολικά ποσοστό 30% και οι θετικές 17%. Υπάρχει και ένα ποσοστό 4% που ενώ συμμετείχε στην ψηφοφορία δεν θέλησε να πάρει θέση.

Γενικά το συγκεκριμένο Συνέδριο δεν κέρδισε το ενδιαφέρον την εκτίμηση και τη σύμφωνη γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των αναγνωστών, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την Κυβέρνηση και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ένα Συνέδριο που αφορά, όπως τιτλοφορείται, στην Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου δεν μπορεί να μην έχει αγγίξει τους πολίτες…