Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, έξι (6) περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών και τρεις (3) περιπτώσεις απόπειρας κλοπών, σε οχήματα στη Σπάρτη Λακωνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη στις 6.4.2018 το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα 5.4.2018 έως 6.4.2018, στη Σπάρτη Λακωνίας, ο 28χρονος, διέπραξε έξι περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών και τρεις περιπτώσεις απόπειρας κλοπών, σε οχήματα στη Σπάρτη Λακωνίας.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης εντόπισαν στη Σπάρτη Λακωνίας, τον 28χρονο και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σύλληψη 21χρονου κλέφτη

Συνελήφθη, στις 5.4.2018 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, 21χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, την 4.4.2018 το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας αφαίρεσε από περίπτερο ημεδαπού διάφορα είδη τροφίμων.
Επιπλέον, την 5.4.2018 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας και πρώτες πρωινές ώρες, ο 21χρονος διέρρηξε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε ένα φορητό υπολογιστή, το οποίο στη συνέχεια διέθεσε σε 32χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Ο 32χρονος, λίγο αργότερα στη Σπάρτη Λακωνίας συνελήφθη, ενώ ο φορητός υπολογιστής, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.