Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ελευθέριος Δημ. Αργειτάκος

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου στης 4:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου στην Μαγούλα τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 75χρονου Ελευθερίου Δημ. Αργειτάκου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κλειώ, τα παιδιά Δημήτριος - Διαμάντω, Ευθαλία - Γεώργιος και Αναστασία - Παναγιώτης, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Μενεγάκης

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου στης 12:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 85χρονου Ιωάννη Μενεγάκη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κώστας - Αγγελική Μενεγάκη, Σταύρος - Κατερίνα Μενεγάκη και Δημήτριος - Ελένη Μενεγάκη, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

(Αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκούρας)

Νικόλαος Γ. Σαβούρδος

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου στης 4:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 79χρονου Νικόλαου Γ. Σαβούρδο. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα τέκνα του Ρεγγίνα - Βαγγέλης και Τριανταφυλλένια - Γιάννης, τα εγγόνια του Βασίλειος, Νικόλαος και Άρτεμις, η αδερφή του, τα ανίψια του, φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασίλω Ρασσιά

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 95χρονης Βασίλως Ρασσιά.