Στην Παράκαμψη Βουτιάνων «ξαναβουλιάζει» το σύστημα Τατούλη!

Η υπόθεση αφορά το έργο παράκαμψη των Βουτιάνων στην εθνική οδό Τρίπολης Σπάρτης. Είναι ένα από τα αμαρτωλά έργα στη Περιφέρεια Πελοποννήσου31-03-2018 08:40   

«Γόντικας: Θυμίζουμε στον κ. Τατούλη ότι, έχει ήδη μια καταδικαστική απόφαση για παράβαση καθήκοντος!»

ΛΑΚΩΝΙΑ. Εντύπωση προκαλεί το έργο της Παράκαμψης των Βουτιάνων που απ’ ότι φαίνεται, εκτός από τα εκατομμύρια που έχει απορροφήσει, «απορροφά» τώρα και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, παράταξη στο Περιφερειακό Συμβούλιο καταγγέλλει τόσο τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Στρατηγάκο όσο και τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικολάκου για παράβαση των διατάξεων Καλλικράτη και του άρθρου 16 του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μέχρι στιγμής η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Τζανετέα δεν έχει πάρει θέση έναντι των καταγγελιών της Λαϊκής Συσπείρωσης.

« Με έγγραφό του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου αρνείται να φέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο για συζήτηση επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για το έργο «Παράκαμψη Βουτιάνων, Σελλασία - Γέφυρα Κελεφίνας» κατά παράβαση των διατάξεων Καλλικράτη και του άρθρου 16 του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου» καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Νίκος Γόντικας.

Δείτε τι γράφει, σχετικά, η ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου pelopaspress.gr

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ