«Γόντικας: Θυμίζουμε στον κ. Τατούλη ότι, έχει ήδη μια καταδικαστική απόφαση για παράβαση καθήκοντος!»

ΛΑΚΩΝΙΑ. Εντύπωση προκαλεί το έργο της Παράκαμψης των Βουτιάνων που απ’ ότι φαίνεται, εκτός από τα εκατομμύρια που έχει απορροφήσει, «απορροφά» τώρα και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, παράταξη στο Περιφερειακό Συμβούλιο καταγγέλλει τόσο τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Στρατηγάκο όσο και τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικολάκου για παράβαση των διατάξεων Καλλικράτη και του άρθρου 16 του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μέχρι στιγμής η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Τζανετέα δεν έχει πάρει θέση έναντι των καταγγελιών της Λαϊκής Συσπείρωσης.

« Με έγγραφό του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου αρνείται να φέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο για συζήτηση επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για το έργο «Παράκαμψη Βουτιάνων, Σελλασία - Γέφυρα Κελεφίνας» κατά παράβαση των διατάξεων Καλλικράτη και του άρθρου 16 του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου» καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Νίκος Γόντικας.

Δείτε τι γράφει, σχετικά, η ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου pelopaspress.gr