ΜΟΛΑΟΙ. Η Ένωση Παλαιμάχων Λακωνίας υποδέχθηκε μικτή ομάδα Κυπρίων και Ελλήνων παλαιμάχων την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στις 4 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Μολάων.
Ο φιλικός αυτός αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης στην Λακωνία του παγκύπριου αθλητικού συλλόγου “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”.

Το τελικό σκορ 4-4 άφησε ικανοποιημένους τους παίκτες των δύο ομάδων καθώς και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Τζανετάκος Χαρίλαος 2, Χελιώτη Νικόλαος 1 και Σταματάκος Νικόλαος 1, ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους. Διαιτητές του αγώνα οι κύριοι Σπυράκης, Λιάρος, Χατζημανώλης και η κ. Μανωλακάκη, οι οποίοι ήταν προσφορά της ΕΠΣ Λακωνίας.
Παρόντες ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Τριχείλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Καρράς, ο αρχιδιαιτητής κ. Σπυράκης, τα μέλη της Διοίκησης κύριοι Πουλικόγιαννης Σωτήρης και Μπόκος Ιωάννης.

Στη συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση προς τιμήν των φιλοξενούμενων, από την Ένωση παλαιμάχων, και το Δήμο Μονεμβασίας, όπου έγιναν βραβεύσεις και ανταλλαγές αναμνηστικών καθώς και η Αδελφοποίηση των δύο σωματείων Ένωσης παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Λακωνίας και του συλλόγου “Αγίου Γεωργίου Κύπρου…

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λακωνίας ευχαριστεί τον Δήμο Μονεμβασίας και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Ηρακλή Τριχείλη, για την συμβολή και προσφορά τους στην εκδήλωση, καθώς και το κέντρο “Φανάρια”, στους Μολάους για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία.