Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ελένη Ε. Ζακοπούλου

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοσμά του Αιτωλού Β Νεκροταφείο στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ε. Ζακοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Γεώργιος, Μαρία και Αικατερίνη - Παναγιώτα, τα αδέρφια της, φίλοι και λοιποί συγγενείς της.

Χρήστος Γ. Καθόλος

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Γ. Καθόλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρυσούλα Ε. Πέτρου

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 8:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χρυσούλας Ε. Πέτρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ελένη Ρήγου και Βασίλης - Ελένη, τα εγγόνια της Νίκος και Αμάντα, Μανώλης και Ευή, Μανώλης και Μαρία, Δημήτρης και Ελένη, Χρυσούλα και Θανάσης και οι λοιποί συγγενείς της.

Λεωνίδας Γ. Τσούσης

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Λεωνίδα Γ. Τσούση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιώργος - Ειρήνη και Δημήτρης - Μαρία, τα εγγόνια του Λεωνίδας, Όλγα και Λεωνίδας, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Δ. Βαχαβιώλος

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Δ. Βαχαβιώλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, τα παιδιά του Δημήτρης - Ελένη , Κωνσταντίνα - Ηλίας , τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χάρης Π. Μορφογένη - Ζερβά

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χάρης Π. Μορφογένη - Ζερβά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, ο γιος της Γεώργιος Ντόβολος, τα παιδιά της Μαίρη Μπερσή, Αγγελική - Γεώργιος Κοψιδάς και Βάσω Μορφογένη, τα ανίψια της Σάκης, Γιώργος, Ξανθή, Μαρία - Γιώργος, Γιάννης και Δημήτρης, τα εγγόνια του, φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Χαρίλαος Α. Χρόνης

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται τα ετήσιο μνημόσυνο του Χαρίλαου Α. Χρόνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά Δέσποινα - Παναγιώτης Βιττώρης και Παναγιώτα - Στέφανος Γεωργιάδης, η εγγονή του Αγγελίνα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παύλος Π. Ξανθόπουλος

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 7:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παύλου Π. Ξανθόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Παρθένα - Σπύρος Κουτσοβασίλης και Βασίλης - Βασιλική Ξανθόπουλου, τα εγγόνια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Μάρθα Π. Σουρλή ( Χήρα Ιωάννου)

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Παναγία «Η Γιάτρισσα» στην Κοκκινόραχη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μάρθας Π. Σουρλή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρυσούλα - Γιώργος και Μαρία - Γιώργος , τα εγγόνια της Φίλιππος και Σταυρούλα και οι λοιποί συγγενείς της .

Δημήτριος Α. Χούπης

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 7:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο του Δημήτριου Α. Χούπη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευανθία, τα παιδιά του Μαρία και Νίκος, Αναστάσιος και Σταυρούλα τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευγένιος Φίλιππος Ρασσιάς

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 8:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Πελλάνα τελείται το 40ήμερο του Ευγένιο Φίλιππο Ρασσιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός Μαρίκα, τα παιδιά Ελένη - Βασίλης και Παναγιώτα - Γιώργος, τα εγγόνια Ευγενία, Μαρία, Φωτεινή και Κώστας, Μαρία και Θόδωρας , ο δισέγγονος του Νίκος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Anatolie Persu

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Anatolie Persu. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Λίλιαν η μητέρα του Θεοδωσία, τα παιδιά του Στέλλα και Γιώργος Ρουμπής, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Κων. Δήμα

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στης 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Κων. Δήμα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Απόστολος - Θεοδώρα, Νικόλαος - Παρασκευή, Βασιλική - Νικόλαος και Δημήτριος - Χριστόφυλλη, τα εγγόνια του, τα αδέρφια του Γεώργιος και Αθανασία και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευστρατία Κ. Κολοβού

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στης Καρυές τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευστρατίας Κ. Κολοβού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία - Μίχαλης Φλώρος, Δήμητρα - Γεώργιος Κατσαβός και Νικόλαος - Κοντύλω Κολοβού, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Ν. Τσουκλερή ( Πρεσβυτέρα)

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Σουστιάνους τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Ν. Τσουκλερή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.