ΣΠΑΡΤΗ. Ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφερόμενος στο ξεκίνημα του Κινήματος Αλλαγής τονίζει ότι «ο Τσίπρας πρέπει να φύγει…»

Ο κ. Γρηγοράκος αναφέρεται και στον στόχο του Κινήματος Αλλαγής και σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο νέος φορέας, που ιδρύθηκε το Σαββατοκύριακο, επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να πει την αλήθεια στους πολίτες και να χαράξει μια πορεία, που θα έχει λογική και κυρίως ένα προοδευτικό πρόταγμα...»

Αναφερόμενος στους στόχους και τις επιδιώξεις του Κινήματος Αλλαγής είπε:

«Στόχος είναι μια αυτόνομη πορεία, η οποία θα δώσει κάτι διαφορετικό στον πολιτικό χώρο και στην Ελλάδα. Μέσα από τις ομιλίες και τις εργασίες του συνεδρίου προέκυψε και επικράτησε η επιθυμία για αυτονομία. Όλοι μας, ως άτομα και πολύ περισσότερο ως Κίνημα Αλλαγής, θα πρέπει να οριοθετηθούμε απέναντι στον εθνολαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και στο συντηρητικό λαϊκισμό της Νέας Δημοκρατίας...»

Αναφερόμενος στην πολιτική στάση που θα κρατήσει το Κίνημα Αλλαγής είπε:
«Αυτή τη στιγμή θέλω να ικανοποιηθεί το λαϊκό συναίσθημα, το οποίο λέει ότι ο Τσίπρας πρέπει να φύγει. Η πρόεδρός μας, η Φώφη Γεννηματά, διατύπωσε 12 προτάσεις στο πλαίσιο ενός σχεδίου ανασυγκρότησης του τόπου. Πάνω σε αυτή τη βάση θα πρέπει να προχωρήσουμε, με εθνικό στόχο και συγκεκριμένη στρατηγική...»