ΣΠΑΡΤΗ. Έλα κι εσύ να περάσεις μερικές ώρες με τους ανθρώπους της KTM, στην πόλη σου! Τα Coffe Days 2018 είναι η νέα πρωτότυπη ιδέα για να βρεθούμε κοντά σου για να σου γνωρίσουμε μερικές από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες στον κόσμο! Ο πρώτος κύκλος των Coffee Days ξεκινάει την Τετάρτη 21 Μαρτίου από το Ναύπλιο ενώ την Πέμπτη 22 Μαρτίου θα βρίσκεται στην Σπάρτη.

Τι είναι τα Coffe Days;
«Μονοήμερα test rides σε αστικό περιβάλλον, μοτοσυζητήσεις και καφές!».

Η άνοιξη ήρθε και σκεφτήκαμε πως δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να απολαύσουμε μονοήμερα test rides μέσα στην πόλη σου και να συζητήσουμε για μοτοσυκλέτες με συνοδεία καφέ! Τα μοντέλα μας που συμμετέχουν στα Coffee Days περιλαμβάνονται στην γκάμα των μοτοσυκλετών καθημερινής μετακίνησης και θα έχεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις στις καθημερινές σου διαδρομές!.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου από τις 11:00 μέχρι και τις 17:00 θα σας περιμένουμε στο Ναύπλιο στο Teory Oldtown Bar – Bistro (Λ. Βασιλίσσης Αμαλίας 7) και την επόμενη μέρα, Πέμπτη 22 Μαρτίου τις ίδιες ώρες θα σας περιμένουμε στην Σπάρτη στο Ministry Music Hall (Κων/νου Παλαιολόγου 84) να οδηγήσουμε τις μοτοσυκλέτες της KTM SOUTH EAST EUROPE, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να πιούμε καφέ.

Η εκδήλωση στο Ναύπλιο διοργανώνεται με την υποστήριξη των συντακτών του 2wo.gr και η εκδήλωση στην Σπάρτη διοργανώνεται με την υποστήριξη του καταστήματος Moto Place του Παναγιώτη Μεζίνη.

Εμείς βάζουμε τις μοτοσυκλέτες και τον καφέ, εσείς βάλτε την καλή σας διάθεση, το κράνος και το δίπλωμα οδήγησης και ελάτε να μιλήσουμε για μοτοσυκλέτες!

Στα Coffee Days 2018 θα συμμετάσχουν οι εξής μοτοσυκλέτες:

• ΚΤΜ 250 DUKE: Η μόνη γυμνή μοτοσυκλέτα 250cc με αληθινά αγωνιστικά γονίδια. Εφοδιασμένη με πληθώρα κορυφαίων εξαρτημάτων, όπως ο συμπαγής και αποτελεσματικός υγρόψυκτος κινητήρας με τους 30hp, το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μοντέρνο σύστημα ψεκασμού, οι κορυφαίες αναρτήσεις της WP και το ψαλίδι-έργο-τέχνης από χυτό αλουμίνιο, η νέα KTM 250 DUKE προσφέρει γνήσια Ready to Race οδηγική απόλαυση σε κάθε, αστική και μη, διαδρομή.


• KTM 390 DUKE: Ο πύραυλος στην στροφή! Συνδυάζοντας τη μέγιστη οδηγική απόλαυση με τη χρηστικότητα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το αστικό περιβάλλον και για κάθε δρόμο με στροφές.
Χάρη στο μικρό βάρος, τον πανίσχυρο τετράχρονο DOCH κινητήρα με ψεκασμό, ο οποίος αποδίδει 44hp, 43mm πιρούνι USD, ηλεκτρονικός ψεκασμός και φρένα με ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες απευθύνετε σε όλους όσους θέλουν να είναι πάντα στην κορυφή.

• BAJAJ PULSAR RS 200: Η αξιόλογη πρόταση όχι μόνο γιατί είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο, SOCH 4βάλβιδο κινητήρα με 3 μπουζί με 200cc και απόδοση 24hp, αλλά και γιατί έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την χρηστικότητα, την οικονομία χρήσης και τις επιδόσεις, τόσο σε καθημερινή αστική χρήση όσο και εκτός πόλης.


• BAJAJ DOMINAR 400: Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της BAJAJ διαθέτει πολυπρόσωπο χαρακτήρα, με άνετη θέση οδήγησης, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έναν ισχυρό κινητήρα 400cc που αποδίδει 35 hp !!! Διαθέτει digital πίνακα οργάνων, φώτα τεχνολογίας LED παντού, σωστά μελετημένες αναρτήσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε:

Coffee Days Ναύπλιο τηλ. 210 5540640
Coffee Days Σπάρτη τηλ. 27310 26456