Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ευαγγελία Ν. Βέργαδου

Το Σάββατο 17 Μαρτίου στης 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευαγγελίας Ν. Βέργαδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νίκος, τα παιδιά της Ελένη - Παναγιώτης Ριζάκος, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Εμμανουήλ Δ. Κουκούτσης

Το Σάββατο 17 Μαρτίου στης 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο του Εμμανουήλ Δ. Κουκούτση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Δημήτρης και Χριστίνα - Γιώργος Αθανασάκος, τα αδέρφια του Τζίμης - Τασία Κουκούτση και Δήμητρα Σινάνη τα εγγόνια του Δημήτρης, Μάνος και Έλλη, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Αγγελική Ν. Κουδούνη

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο της Αγγελικής Ν. Κουδούνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιαννούλα, Γιώργος και Κωνσταντίνος, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Ν. Παναγιωτάκου

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Παναγίας στην Μυρσίνη Γυθείου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Ν. Παναγιωτάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Ηλίας, Πέτρος και Ποτούλα, Δημήτριος και Ελένη, τα εγγόνια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Χρ. Μπότσας

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Χρ. Μπότσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός Αικατερίνη, τα παιδιά Καλλιόπη - Νικόλαος Γκουβάτσος και Χριστίνα - Βασίλειος Καρλαύτης, τα εγγόνια του Γεώργιος, Χρήστος και Ταμάρα Πολυζώης και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Ν. Κωνσταντοπούλος

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Ιερά μονή Ζερμπίτσης στο Ξηροκάμπι το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ν. Κωνσταντοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Νίκος και Ρούλα, τα εγγόνια του Νίκη, Άννα - Μαρία και Κωνστανίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Φωτεινή Μ. Αμπέρτου

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Φωτεινής Μ. Αμπέρτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Μιχάλης, τα παιδιά της Κατερίνα - Γιάννης Πιεράκος, Παναγιώτης και Πολυτίμη, τα εγγόνια Παναγιώτα και Μιχάλης και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταυρούλα Χ. Σπυράκη

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Καλογωνία Σπάρτης τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταυρούλας Χ. Σπυράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος και Γαρυφαλλιά, Αναστασία και Γεωργία, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αικατερίνη (χήρα) Βασιλείου Κερασιώτη

Την Κυριακη 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Αικατερίνης (χήρας) Βασιλείου Κερασιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος - Βασιλική Κερασιώτη και Παναγιώτα - Αντώνιος Θεοφιλάκος, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Χαράλαμπος Π. Βλαχόπουλoς

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση Σωτήρος στο Βαφειό τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χαράλαμπου Π. Βλαχόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Χάιδω τα αδέρφια του Ελένη - Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης, τα ανίψια του Σταυρούλα, Ηλιάνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Χαραλάμπος Γ. Καργάκος

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής τελείται το τρίχρονο μνημόσυνο του Χαράλαμπου Γ. Καργάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αφροδίτη, τα παιδιά του Ευανθία Χ. Καργάκου και Όλγα - Κωνσταντίνος Κόνιαρης, ο εγγόνος του Βασίλης, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.