Στις 7:45 στην τηλεόραση Μεσόγειος

ΛΑΚΩΝΙΑ. Μην χάσετε σήμερα το βράδυ ώρα 7:45 στην τηλεόραση Μεσόγειος την εκπομπή για τη Λακωνία που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπόνος και επιμελείται η δημοσιογραφική ομάδα του notospress.gr

H Λακωνία το 2018 έχει δύο κεντρικές γέφυρες 128 χρόνων… Οι δρόμοι της ανάπτυξης αφενός δεν έχουν ολοκληρωθεί και αφετέρου δεν συνδέονται αφού οι απαρχαιωμένες και ακατάλληλες γέφυρες διακόπτουν κάθε προοπτική!

Από τον ΧΑΔΑ Σπάρτης ξεχείλισε λυματολάσπη και πλημμύρισε τον παρακείμενο χείμαρρο. Τόνοι ρυπογόνων και επικίνδυνων στερεών αποβλήτων ξεχύθηκαν δίπλα σε καλλιέργειες ελιάς και απειλούν τον υδροφόρο ορίζοντα. Οι Αυτοδιοικητικές αρχές η μία δείχνει την άλλη ως υπεύθυνη και στη μέση ένας εργολάβος αποκατάστασης του ΧΑΔΑ που δουλεύει πάνω σε περιβαλλοντικό «ναρκοπέδιο».

Υπάρχει όμως και η καλή είδηση και έχει να κάνει με ένα ακόμα επίτευγμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης. Σε συνεργασία με την Ανερικανική Γωνιά οι νέοι της Λακωνίας θα γνωρίσουν και θα χρησιμοποιήσουν τον 3D εκτυπωτή, που μεταφέρει μπροστά στα μάτια τους ένα δείγμα από την τεχνολογική επανάσταση στις τρισδιάστατες εκτυπώσεις.

Συντονιστείτε στην Τηλεόραση Μεσόγειος