ΣΠΑΡΤΗ. Σημαντική εκδήλωση διοργανώνεται από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας, την ΑΔΕΔΥ Λακωνίας, την Ο.Ε.Β.Ε. Λακωνίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, και από ώρα 10:00 π.μ. έως ώρα 7:00 μ.μ. στο Μέγαρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας (Αγίου Νίκωνος 124 – Σπάρτη).

Χαρακτηριστικά της εκδήλωσης που την καταστούν εξαιρετικά χρήσιμη και στοχευμένη είναι ο επαρκής χρόνος διάρκειάς της (από 10:00 π.μ. έως 19:00), καθώς και η δια ζώσης σε κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά της δωρεάν πληροφόρηση, συμβουλευτική και παροχή νομικών συμβουλών για κάθε θέμα του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος.

Η παροχή πληροφόρησης δεν θα είναι μόνο για τους εργατοϋπαλλήλους αλλά για τους πάντες. Νομικοί εργατολόγοι θα απαντήσουν και θα κατευθύνουν κάθε ενδιαφερόμενο ασφαλισμένο (ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ, ΟΑΕΕ, ΕΦΚΑ, κ.λπ.) επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορο, αυτοκινητιστή, αυτοαπασχολούμενο ή συνταξιούχο αυτών των κλάδων για κάθε θέμα όπως: θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων, κλπ).