Συγκρατημένος έως και ανήσυχος ο Πουλοκέφαλος για την πολυδιαφημισμένη ανασυγκρότηση της Λακωνίας!

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει την επάρκεια ούτε το σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Λακωνίας15-03-2018 09:18   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Σοβαρούς ενδοιασμούς για όσα «υπόσχεται» το 10ο Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Πελοποννήσου εκφράζει ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γιώργος Πουλοκέφαλος. Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο notospress.gr κάνει αναφορά τόσο στο Φράγμα Οινούντα (Κελεφίνας) όσο και στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης. Δεν αφήνει δε έξω από τον προβληματισμό του και το ημιτελές οδικό δίκτυο της Λακωνίας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πουλοκέφαλος υπογραμμίζει ότι σε έναν Νομό όπως η Λακωνία με έντονο πρόβλημα στο υδάτινο δυναμικό και ορατά τα σημάδια διάβρωσης και ερημοποίησης είναι απαράδεκτο να μην προωθείται το έργο του Φράγματος στον ποταμό Οινούντα και να παραπέμπεται στις καλένδες. Θεωρεί ότι είναι σφάλμα που υπονομεύει την όποια παραγωγική ανασυγκρότηση ευαγγελίζονται Κυβέρνηση και Περιφέρεια.

Εκφράζοντας την απόλυτη επιφύλαξή του για τις δυνατότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου στέκεται και στο θέμα του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου τονίζοντας ότι η πρόοδος είναι χαρακτηριστικά αργή και η Σπάρτη δεν πρόκειται - στην καλύτερη περίπτωση - να αποκτήσει νέο Μουσείο πριν από 8 έως 10 χρόνια.

Με έμφαση επίσης θέτει και την ανάγκη χάραξης της οδικής παράκαμψης Σκάλας και Βλαχιώτη για πολλούς και αναγκαίους λόγους όπως είναι η ασφάλεια των πολιτών.

Δείτε την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιώργου Πουλοκέφλου, η οποία μεταδόθηκε και από τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Μεσόγειος».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ