Γράφει ο Ιωάννης Χριστάκης*

Μπορεί να μη φτιάξαμε τη ζωή μας ,όπως θέλαμε, δεν πρέπει όμως και να την ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΜΕ καθημερινά με γκρίνιες, κακομοιριά, εγωκεντρισμό, πνευματικές αγκυλώσεις ημιμάθειας, έπαρση του ιδιαίτερου του δεκάρικου ,δοκησίσοφη απραγμοσύνη.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ!!! Έχουν μεταμορφωθεί σε ένα οργισμένο ποτάμι που θα σαρώσει στο πέρασμά του τα συνεχή ψέματα για επικείμενους διορισμούς των κατά καιρούς υπουργών Παιδείας, τους συνδικαλιστές-μαριονέτες με τον ξύλινο λόγο τους, τους αρκετούς λοβοτομημενους μόνιμους που άρχισαν να νιώθουν τον αβάσταχτο διδακτικό και εξωδιδακτικό φόρτο εργασίας και να γίνονται λάστιχο σε δύο και τρία σχολεία καθημερινά. Που θα πεθαίνουν με συντάξεις 400€,αν καταφέρουν να φτάσουν τα 70 χρόνια ζωής για να τις πάρουν. Πολύ πριν, βέβαια, θα έχουν σαπίσει τρέχοντας από σχολείο σε σχολείο σε αίθουσες 30 τσουβαλιασμένων μαθητών κάνοντας άσχετα με την ειδικότητα τους μαθήματα. Υπαλληλίσκοι της σφαλιάρας, του my school, του 30ωρου.Ψοφοδεή ανδρείκελα θα κουτσομετράνε ώρες, θα σχίζονται για τις οργανικές θεσούλες τους, θα εξωθούν άλλους στην υπεραριθμία, στην ουσία και οι ίδιοι ΘΥΜΑΤΑ των κάλπικων μικροϋπολογισμών τους.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ξεσκέπασαν τη μάσκα του φιλο-εκπαιδευτικού Σύριζα, ξέσκισαν τον φερετζέ του ηθικού πολιτικού προβαδίσματος του, ξεγύμνωσαν τον "αριστερόστροφο" υπηρέτη των μνημονίων. Δέχτηκαν το γκλομπ του "αγράμματου", τα χημικά του "άξεστου", σε ένα ερημωμένο υπουργείο με τον υπουργό εξαφανισμένο.

Η εικόνα του συναδέλφου με το ματωμένο κεφάλι μένει ανεξίτηλη στη μνήμη του κόσμου. Θύμα ο άνθρωπος που χρόνια τώρα εξακτινίζεται σε κάθε μεριά της ελληνικής γης για να μορφώσει τα παιδιά μας. Ο ελαστικά εργαζόμενος των 600 €,αυτός που κοιμάται στο αυτοκίνητο του και στις παραλίες γιατί φτωχοποιήθηκε στο Ελλαδιστάν της αισχρής παραοικονομίας και του κρυμμένου πλούτου. Θύτης το "ανεγκέφαλο" όργανο που πήρε την μακάβρια εντολή από το πολιτικό αφεντικό του.

ΦΙΛΟΙ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!!

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΕΛΑΙΑ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ!!!

ΕΩΣ ΕΔΩ!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ!!!

* Φιλόλογος

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr