Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Γεώργιος Χ. Κανελλάκος

Το Σάββατο 10 Μαρτίου στης 08:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται τα 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Χ. Κανελλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Χρήστος και Μεταξία, Γιάννης και Ζωή, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.


Σωτήριος Μπόνος

Tην Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Άστρος Κυνουρίας, θα τελεσθεί το 40ήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου συμπατριώτη μας Σωτήριου Κων/νου Μπόνου, καταγόμενου εκ Τραπεζοντής Σπάρτης. Στο μνημόσυνο προσκαλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του Αναστασία, τα παιδιά Κωνσταντίνος - Ελένη, Παναγιώτα / Μαρία - Θανάσης, τα εγγόνια, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς.


Τριαντάφυλλη Σ. Ξύδη

Την Κυριακή 11 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Τριαντάφυλλης Σ. Ξύδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιάννης και Καντούλα, Σοφία και Κώστας, τα εγγόνια της Μυρτώ, Σπύρος, Νικόλας και Βασιλική, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Δήμητρα (Τούλα) Νικόλαρου

Την Κυριακή 11 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θοδώρων στα Πικουλιάνικα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας (Τούλας) Νικόλαρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παδιά της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Δημητρίος Γ. Μπουτσικάκης

Την Κυριακή 11 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο Καραβά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Γ. Μπουτσικάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Σταματίνα – Ευάγγελος Ψυχογιός, Μαρία Σαρμπάνη και Γεωργία – Γεώργιος Μπόκας, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του και οι λοιποί συγγενείς του.