ΣΠΑΡΤΗ. Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, το οποίο έχει σαν συνέπεια να μπει σε περιπέτειες φιλοδοξεί να βάλει στον εκτός έδρας αγώνα της 20ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας η Σπάρτη.

Η ομάδα της Λακωνίας που για ακόμα ένα παιχνίδι θα έχει στον πάγκο της τον Γιώργο Πολυμενέα σε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, καθότι δεν έχει βρεθεί ακόμα ο διάδοχος του Σάκη Θεοδωσιάδη, θα αγωνιστεί απέναντι στους «κυανόλευκους» με τρεις απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς έχουν μείνει ο τιμωρημένος Οικονομόπουλος, ο Γιακουμής που έχει προσβληθεί από ίωση, ο Τριανταφυλλάκος που είναι υπό τιμωρία καθώς έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, ο Ράντι αλλά και ο τραυματίας Μπαρέττας.

Όσον αφορά την αποστολή της «Βασίλισσας του Νότου» η οποία ταξίδεψε στην Λάρισα, αυτή αποτελείται από τους: Μακρυωνίτη, Τρακάκη, Βοσνακίδη, Γραικό, Δοδοντσάκη, Ζουλιώτη, Καζβιρόπουλο, Κολτσίδα, Μουζακίτη, Μπέλη, Μπουζούκη, Νιάρο, Παναγιώτου, Ράνο, Σάββα, Σανδραβέλη, Τσιμότζι, Φουρτάδο και Γουόρντεν.