ΣΠΑΡΤΗ. Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Σπαρτιατικού στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς κέρδισε στο κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης την Κυριακή 4-3-2018 την ομάδα της Παναχαϊκής με σκορ 3-1 σετ.

Η ομάδα του Σπαρτιατικού δυσκολεύτηκε αρκετά στο 1ο σετ αφού η Παναχαϊκή έφτασε μία ανάσα πριν την κατάκτησή του καθώς προηγήθηκε με σκορ (24 – 23). Τελικά ήταν οι γηπεδούχες που με σωστή αλλαγή και λύση από τον πάγκο στο σημείο εκείνο, κατάφεραν και επιβλήθηκαν με σκορ (28 – 26). Η συνέχεια φάνηκε εύκολη για το Σπαρτιατικό κερδίζοντας άνετα και το 2ο σετ.

Οι φιλοξενούμενες παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, σε συνδυασμό με τα αμυντικά κυρίως λάθη της ομάδας του Σπαρτιατικού και κέρδισαν το 3ο σετ, ενώ μη έχοντας άλλες δυνάμεις στη συνέχεια, έχασαν το επόμενο και τελευταίο σετ του αγώνα.

Το συγκεκριμένο παιγνίδι έδωσε το επιθυμητό βαθμολογικό τρίποντο στον Σπαρτιατικό και στο Σύλλογο τη δυνατότητα να σχεδιάζει για τον επόμενο χρόνο, ενώ αντίθετα η ομάδα της Παναχαικής παρέμεινε τελευταία στη βαθμολογία, χάνοντας τη μοναδική ευκαιρία για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα σετ (3-1) : 28-26, 25-17, 18-25 και 25-22
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.: (Κωνσταντόπουλος Μ., Σταυρόπουλος Κ.) Αποστολοπούλου Κ., Καπετάνιου Ε., Δημητριάδη Ν., Κουρτσούνη Κ., Τσεμπελή Ε. (λ), Λαμπρινού Κ., Τρουγκάκου Β, Σάλαρη Π., Δημάκη Σ.(λ), Μαμμή Β., Θεοφιλάκου Ι., Βενιζέλου Ε., Τσεμπελή Α,
Γ.Ε ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: (Μακρυκώστας Γ.,) Κάτσιου Α, Κανίτσογλου Α.,(λ) Ευαγγελάτου Α., Βαγενά Σ, Ηλιοπούλου Ι., Ζωγοπούλου Α., Αλατσά Α., Μπρούμα Ε., Χαρδαλιά Ε., Γεωργίου Α., Μουζακιάρη Μ.,(λ) Παγωμένου Ε., Παϊσιου Α.

Τα άλλα αποτελέσματα στις 4-3-2018 έχουν ως εξής:
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ - Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 3 - 2
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ - Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ 2 - 3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 3 - 0

Βαθμολογία 14ης αγωνιστικής
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 38
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 26
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ 24
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 23
Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 19
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 19
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 10
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε 9