ΣΠΑΡΤΗ. Ο θρίαμβος των φιλοξενούμενων, ήταν απόλυτα δίκαιος. Η Σπάρτη, παρουσιάστηκε χλωμή, άνευρη, άνοστη και χωρίς προσανατολισμό. Ήταν μία ομάδα, χωρίς πλάνο, χωρίς σωστή ανάπτυξη, χωρίς τσαγανό, χωρίς πάθος και χωρίς αντίδραση σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Οι Πόντιοι, πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα τρία στην επανάληψη. Πατώντας καλύτερα στο χόρτο, παίζοντας ορθολογικά, ψύχραιμα και ακολουθώντας τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, οι Μακεδόνες, προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, του Αλέξανδρου Καλογέρη. Είχε προηγηθεί χτύπημα κόρνερ και αδυναμία των αμυντικών της Σπάρτης να διώξουν τη μπάλα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις.

Απλά, στο 7ο λεπτό, είχαμε ένα σουτ, άουτ, σε χτύπημα φάουλ, του Παναγιώτη Συμελίδη, ενώ στο 16ο λεπτό, οι γηπεδούχοι, είχαν και αυτοί μια κεφαλιά (άουτ) με τον Δημήτρη Σανδραβέλη, σε χτύπημα κόρνερ του Ράντι.

Στο 57ο λεπτό, έγινε το 2-0 και κάπου εκεί, οι γηπεδούχοι τα…παράτησαν.

Και αυτό το γκολ, προήλθε από χτύπημα κόρνερ.

Το γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Χασομέρης και αφού πρώτα, είχε πρωταγωνιστήσει στη φάση ο έμπειρος Σαμαράς.

Στο 65ο λεπτό, σημειώθηκε το πιο όμορφο τέρμα της αναμέτρησης. Το σημείωσε, με δυνατό σουτ, έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, ο Παναγιώτης Συμελίδης.

Το τελικό 4-0, επιτεύχθηκε στο 70ο λεπτό με εύστοχη κεφαλιά του 39χρονου, αρχηγού του Απόλλωνα, Δημήτρη Σαμαρά και πάλι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Συνολικά: Ο Απόλλωνας Πόντου, πέτυχε 3 γκολ που προήλθαν από γωνιαία λακτίσματα, κάτι ανεπίτρεπτο για άμυνα επαγγελματικής ομάδας.

Σπάρτη: Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τσιμότζι, Παναγιώτου (Μπέλλη 63ο), Μπουζούκης (Μουζακίτης 46ο), Σανδραβέλης, Ουόρντεν (Φουρτάδο 57ο), Ράντι

Απόλλωνας Πόντου: Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (Λιόνης 73ο), Συμελίδης, Ηλιάδης (Βλαχομήτρος 79ο), Τσεμπερίδης (Καλαιτζίδης 79ο), Καλογέρης, Χασομέρης, Σαμαράς.


Σύμφωνα με πληροφορίες χθες αργά βράδυ έγινε έκτακτο συμβούλιο των ανθρώπων της Σπάρτης παρουσία των δύο υπηρεσιακών προπονητών προκειμένου να παρθούν άμεσα Αποφάσεις και να βρεθούν λύσεις που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και φυσικά το νέο προπονητή.
Ο κ. Νικόλαρος θα βρεθεί σήμερα στην προπόνηση 11.30 να μιλήσει στους παίκτες μετά την άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησαν.