Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Παύλος Παύλος Ξανθόπουλος
Την Πέμπτη 1 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκολαου στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 87χρονου Παύλου Παύλου Ξανθόπουλου.

Χρήστος Γ. Καθόλος
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Τρύπη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 83χρονου Χρήστου Γ. Καθόλου.

Αικατερινή Π. Κουδούνη
Την Παρασκευή 2 Μαρτίου στης 3:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη θα γίνει η κηδεία της 87χρονης Αικατερινής Π. Κουδούνη. Στη νεκρώσιμο ακολουθία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παρασκευάς , τα παιδιά της Δημήτριος – Ερμιόνη Κουδούνη, Βασίλειος Κουδούνης, μοναχός Νεκτάριος Κουδούνης, τα εγγόνια της Κατερίνα και Παρασκευάς, τα αδέρφια της,τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Βασιλική Γερόντζου
Το Σάββατο 3 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Γερόντζου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νέλλη, Νεκτάριος και Βίκυ, τα εγγόνια της Δήμητρα και Ευαγγελία, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Μαρία Π. Μιχαλοπούλου
Την Κυριακή 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Πελλάνα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Π. Μιχαλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κωνσταντίνος – Ευφροσύνη Μιχαλοπούλου, Ελένη – Παναγιώτης Δαρβίρη και Κανελλιό – Γιώργος Δήμου, τα εγγόνια της Μαρία και Νίκος, Ελισάβετ και Γιώργος, Παναγιώτης, Δημήτρης και Θεοδώρα, Νικος, Παναγιώτης και Αλεξανδρος, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Κ. Παυλόπουλος
Την Κυριακή 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κ. Παυλόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Κωνσταντίνος Παυλόπουλος και Ηλίας Παυλόπουλος, τα αδέρφια του Τζο και Γεωργία, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευγενία Σελιτσάνου
Την Κυριακή 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευγενίας Σελιτσάνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χριστίνα Σελιτσάνου, Φωτεινή – Κωνσταντίνος Καρούνος και Μαρία Σελιτσάνου, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της .

Άννα Ιωαν. Κανελλοπούλου
Την Κυριακή 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στη Βορδόνια Όραχος τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Άννας Ιωαν. Κανελλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, Γιώργος – Μαρία, Σταύρος – Νίκη, Παναγιώτα – Παναγιώτης και Ντίνα – Νώντας, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σοφοκλής Ν. Κεχαγιάς
Την Κυριακή 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το 40ήμερο του Σοφοκλή Ν. Κεχαγιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η ανίψια του Στέλλα Κεχαγιά τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βενετία Ι. Τσαγκαρούλη
Την Κυριακή 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βενετίας Ι. Τσαγκαρούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.