ΣΠΑΡΤΗ. Αυτή την Κυριακή, 4 Μαρτίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί κοινή εξόρμηση στον Ταΰγετο με το αδελφό σωματείο ΕΟΣΝΑΛ. (Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Νοτιοανατολικής Λακωνίας)

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί ανάβαση από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (Σπαρτιά) στην κορυφή Ανίνα - Αι Γιαννάκης - Ε4 - Σπαρτιά σε μια κυκλική πορεία.
Oι ώρες πορείας είναι περίπου 6.00 και ο βαθμός δυσκολίας Β+ (Μέτρια - Δύσκολη).
Η πορεία είναι απαιτητική και χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση. Ο βαθμός δυσκολίας ενδέχεται να αλλάξει εάν οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες.

Κατά τα λοιπά, απαραίτητα για τη συμμετοχή, μαζί με την καλή φυσική κατάσταση, και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (πεζοπορικά άρβυλα ή άλλα κατάλληλα παπούτσια, αντιανεμικό-αδιάβροχο, ζεστός ρουχισμός, σκούφος-γάντια κλπ ) και επαρκής ποσότητα νερού.

Αναχώρηση θα γίνει στις 7.00 το πρωί της Κυριακής από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης και μετακίνηση με ΙΧ για Σπαρτιά, απ’ όπου και η εκκίνηση της πορείας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους συντονιστές της εξόρμησης κ. Κώστα Λαγανά (6974 887378) και κ. Βαγγέλη Αντωνόπουλο (6947525888), μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, 3/3.