ΣΠΑΡΤΗ. Με εντυπωσιακό τρόπο πήρε την πρόκριση στον όμιλό της στη Β΄ Εθνική κατηγορία η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου, αφού πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις κατετάγη στην πρώτη θέση.

Υποδέχεται πλέον στη Β΄ Φάση του Η΄ Ομίλου της ΕΣΠΕΠ, το Σάββατο 3-3-2018 και ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης, την ομάδα του Α.Ο. Ξυλοκάστρου που κατετάγη 4η στον όμιλό της.

Οι νικητές από τις (8) ομάδες που θα προκύψουν από τους μεταξύ τους διπλούς αγώνες με πλεονέκτημα έδρας στα play-off, προκρίνονται στο Final 4 που θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερη έδρα για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Σπαρτιατικού υποδέχεται στο κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης την Κυριακή 4-3-2018 και ώρα 18:30 στο τελευταίο παιγνίδι της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, την ομάδα της Παναχαϊκής Γ.Ε.

Πρόκειται για ένα παιγνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον «γκραν γκινιόλ - ζωής και θανάτου», όπου αναμένεται να είναι συναρπαστικό, αφού η ομάδα των φιλοξενουμένων μαζί με την ομάδα του Παμβοχαϊκού βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις ισοβαθμώντας, θα καταβάλει την ύστατη προσπάθεια για την παραμονή της στην κατηγορία.
Αντίθετα η ομάδα του Σπαρτιατικού έχοντας κάνει μία καταπληκτική εμφάνιση στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος που την είχαν κατατάξει στη δεύτερη θέση, έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, επιτρέποντάς του να κάνει σχέδια για την επόμενη χρονιά.

Η Διοίκηση του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό και τους φίλους του βόλεϊ της Σπάρτης που βρίσκονται συνεχώς κοντά στις ομάδες του αναμένοντας την στήριξη με τη δυναμική και ένθερμη παρουσία τους στους αγώνες του Σάββατο 3-3-2018 και της Κυριακής 4-3-2018.