ΜΥΣΤΡΑΣ. Στον Μυστρά θα πραγματοποιήσει η Νέα Δημοκρατία την 4η Συνδιάσκεψη Στελεχών των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου «Μystras Grand Palace»

Την έναρξη των εργασιών θα χαιρετήσουν οι βουλευτές Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Αρκαδίας Κώστας Βλάσσης.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Γιάννης Βρούτσης, Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, ο Γιώργος Στύλιος, αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτής Άρτας, ο Δημήτριος Μαραβέλιας, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου, πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ και πρώην Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ και ο Βασίλης Σπανάκης, Γραμματέας των Ειδικών Κομματικών Οργανω΄σεων της Ν.Δ.

Το Σάββατο ώρα 17:00 ξεκινούν οι εργασίες της Συνδιάσκεψης και ακολουθούν ομιλίες κεντρικών ομιλητών, τοποθετήσεις συμμετεχόντων και κλείνει ο Βασίλης Σπανάκης 21:30

Την Κυριακή οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στο Κάστρο του Μυστρά και στην Μονή της Παναγίας Παντάνασσας.