ΛΑΚΩΝΙΑ. To Επιμελητήριο Λακωνίας με τον Οργανισμό Enterprise Greece διοργανώνουν επίσκεψη αγοραστών οίνου από Ιαπωνία, Κορέα και Ρωσία στην Μονεμβάσια στις 14 Μαρτίου 2018.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece* θα φιλοξενήσει στην Ελλάδα από 11 έως 16 Μαρτίου 2018 ομάδα αγοραστών οίνου από Ιαπωνία, Κορέα και Ρωσία.
Το πρόγραμμα των αγοραστών περιλαμβάνει επίσκεψη στην Πελοπόννησο προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις ξεχωριστές ποικιλίες του πελοποννησιακού αμπελώνα (14 – 16 Μαρτίου 2018).

Στο πλαίσια των δράσεων αυτών το Επιμελητήριο Λακωνίας με τον Οργανισμό Enterprise Greece διοργανώνουν επίσκεψη των φιλοξενούμενων αγοραστών στην Μονεμβάσια στις 14 Μαρτίου 2018. Στο πρόγραμμα της επίσκεψης αυτής έχει ενταχθεί εκδήλωση στο ξενοδοχείο KINSTERNA και παρουσίαση των κρασιών της περιοχής όπου υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί από τους οινοπαραγωγούς της Λακωνίας μια μικρή παρουσίαση επιλεγμένων τοπικών προϊόντων εφόσον πληρούν τις προδιαγραφές ποιότητας και συσκευασίας των απαραίτητων αγορών της Ιαπωνίας, Κορέας και Ρωσίας καθώς και γευστική δοκιμή κατά την διάρκεια των γευμάτων των φιλοξενούμενων.

Όσοι εκ των ενδιαφερομένων παραγωγών οίνου επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση στη Μονεμβάσια στις 14/03 παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον Οργανισμό Enterprise Greece, Υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Μένος Αγγελάκης, τηλ: 2103355735, e-mail: i.agelakis@enterprisegreece.gov.gr .

Για τη συμμετοχή στη εκδήλωση της 14/03 θα απαιτηθεί η αποστολή καταλόγου με τα επιλεγμένα προϊόντα προς παρουσίαση και δοκιμή έως τις 2 Μαρτίου 2018.

*Ο Οργανισμός Enterprise Greece αποτελεί εξέλιξη της «Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.» (Invest in Greece) - στην οποία ενσωματώνονται, μεταξύ άλλων, και οι αρμοδιότητες του «Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» (Ο.Π.Ε. Α.Ε.) - σε έναν νέο και καινοτόμο φορέα εξωστρέφειας. O Οργανισμός Enterprise Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως σημαντικό στρατηγικό εταίρο παγκοσμίως.