ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Στη Μονεμβασία βρέθηκε, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Η επίσκεψη είχε ιδιωτικό χαρακτήρα και έδωσε την ευκαιρία στην κα Παπανάτσιου να γνωρίσει την ιστορική Καστροπολιτεία.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, η κα Υφυπουργός συναντήθηκε με τον Βουλευτή Λακωνίας κ. Σταύρο Αραχωβίτη και τον Αντιδήμαρχο Μονεμβασίας κ. Γιώργο Βουνελάκη. Ξεναγήθηκε στο Μητροπολιτικό ναό του Ελκόμενου Χριστού από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Κρυπωτό, αλλά και σε ενδιαφέροντα μέρη του Κάστρου, βιώνοντας τη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της παλιάς πόλης.

Μιλώντας στο monemvasianews.gr η κα Παπανάτσιου, δήλωσε ενθουσιασμένη από έναν τόπο τον οποίο χαρακτήρισε «μοναδικό», εκφράζοντας την επιθυμία της να επισκεφθεί ξανά στο μέλλον τη Μονεμβασία.

Τέλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο Μονεμβασίας, για τα οποία η κα Παπανάτσιου υποσχέθηκε, σε συνεργασία με τον κ. Αραχωβίτη, να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί στην επίλυση και διεκπεραίωση τους.

Δείτε φωτορεπορτάζ στο monemvasianews.gr