ΣΠΑΡΤΗ. Πολλά θα μπορούσαν να είναι τα σενάρια για αυτή τη σύγκλιση που έγινε κατά λάθος… Τζανετέα και Φούρκας δεν υπάρχει πλέον περιθώριο να συνεργαστούν, αντιθέτως συντρέχουν πολλοί λόγοι για να έχουν και κόντρα.

Ωστόσο ένα σφάλμα των ΜΜΕ της Αθήνας που δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πολύ περισσότερο πράγματα, (κατά το κοινώς λεγόμενο μια δημοσιογραφική «πατάτα» από αυτές που συχνά τρώμε εκ Αθηνών) έφερε κοντά τον πρώην Νομάρχη Λακωνίας και τη σημερινή Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας.

Ως γνωστόν οι αυτοδιοικητικοί τους δρόμοι έχουν προ πολλού χωρίσει και το νέο Μουσείο της Σπάρτης είναι το μήλον της έριδος τους…

Τα ΜΜΕ της Αθήνας λοιπόν πήραν από την Λακωνική ιστοσελίδα apela.gr, χωρίς να προσέξουν, επετειακό δημοσίευμα που αφορούσε το μακρινό παρελθόν, τότε που ο Λακωνικής καταγωγής ηθοποιός του Χόλυγουντ Billy Zein είχε επισκεφθεί πράγματι, τον Νομάρχη και την τότε αντινομάρχη στη Νομαρχία Λακωνίας.

Τα ΜΜΕ - και μάλιστα ουκ ολίγα - αναδημοσίευσαν το θέμα χωρίς να το προσέξουν κι έτσι αρκετοί είναι εκείνοι που ταράχθηκαν όχι γιατί δεν έμαθαν έγκαιρα για τον ερχομό και πάλι του Billy Zein αλλά γιατί είδαν μια πολιτική συμμαχία απροσδόκητη λίγο πριν τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το νέο Μουσείο κι ενόψει εκλογολογίας για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές…

Δείτε τι και ποια ΜΜΕ το έγραψαν: «Κυκλοφόρησε χθες (23/02/2018) η είδηση ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός Billy Zane επισκέφτηκε τη Λακωνία και συναντήθηκε με το Νομάρχη Λακωνίας Κωνσταντίνο Φούρκα».
Το είδαμε στo:
newsit.gr, star.gr, iefimerida.gr, thecaller.gr, zougla.gr, govastileto.gr,
pronews.gr, voicenews.gr, piraeuspress.gr και 24wro.com.gr

Μα καλά δεν γνωρίζουν τουλάχιστον ότι ο θεσμός του Νομάρχη έχει καταργηθεί..;