ΣΠΑΡΤΗ. Συνελλήφθησαν, στις 24.2.2018 το βράδυ, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ένας 21χρονος ημεδαπός και ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί εισήλθαν σε φορτηγό όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε στις 25.2.2018 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία ημεδαπών και με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα και κόσμημα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.


ΝΕΑΠΟΛΗ. Συνελήφθη, στις 25.2.2018 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί όπως προέκυψε, κατείχε με σκοπό την εμπορία, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.