ΣΠΑΡΤΗ. Στην Σπάρτη θα πραγματοποιηθεί η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ Λακωνίας με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα Οργανωτικού του Κόμματος κ. Στυλιανό Κονταδάκη.

Ο Γραμματέας θα παρουσιάσει τον Νέο Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης της ΝΔ για να ακολουθήσει συζήτηση για τα οργανωτικά θέματα και να καταγραφούν οι απόψεις των στελεχών της Νομαρχιακής Συνέλευσης. Η Γραμματεία Οργανωτικού έχει την ευθύνη του συντονισμού της Περιφερειακής Οργάνωσης και του τομέα Ετεροδημοτών. Στελεχώνεται από τους Περιφερειάρχες και Τομεάρχες, οι οποίοι αποτελούν τον σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας και των Οργανώσεων της Περιφερειακής οργάνωσης της περιοχής ευθύνης τους.

Ο κρητικός στην καταγωγή Στέλιος Κονταδάκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Εθνική και Κοινοτική Διοίκηση» κομίζει τη βούληση αλλά και το σχέδιο για την καλύτερη οργάνωση του κόμματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 18.30, στην αίθουσα « RED HALL », Κων/νου Παλαιολόγου 62/65, στον 1ο όροφο (άνωθεν του καταστήματος « RED »).