Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ευστρατία Κ. Κολοβού

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στης 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Καρυών τελείται η κηδεία της 87χρονης Ευστρατίας Κ. Κολοβού. Στη νεκρώσιμο ακολουθία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία - Μιχάλης Φλώρος , Δήμητρα - Γεώργιος Κατσαβός και Νικόλαος - Κοντύλω Κολοβού, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, το δισέγγονο της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Γερμανάκου
Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Γερμανάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της , Νικόλαος - Βασιλική, Αγγελική και Σταματική – Νικόλαος, τα εγγόνια της Κυριάκος, Γεωργία, Παναγιώτης, Δημήτριος και Σταυρούλα, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Δημήτριος Γ. Μπελεγρής
Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Γ. Μπελεγρή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Νίκη, η σύζυγός του Ματίνα, τα παιδιά του Γιώργος και Σαράντος , τα αδέρφια του Πόπη, Αγγελική και Σωτήρης, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Καψούλιας
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Αναβρυτή τελείται το 40ήμερο του Νικολάου Καψολιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταματική τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ηλίας Α. Μπαλιτσάρης
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητοπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Α. Μπαλιτσάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Ευανθία, η αδερφή του Γιούλα, οι θείοι του,οι θείες του, τα ξαδέλφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κανελλιώ Κουρακλή
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο της Κανελλιώς Κουρακλή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παρασκευή, Μαρία, Κωνσταντίνος και Σπύρος, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.


Νικόλαος Λ. Γκάτζιας
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Αγιο Ιωάννη Σπάρτης τελείται το 40ήμερο του Νικολάου Λ. Γκάτζια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Αικατερίνη, οι θείοι του, οι θείες του, τα ανίψια του τα εξαδέλφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία Η. Κρίγκου
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Η. Κρίγκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Σωτήριος και Ρούλα Κρίγκου, Σταματίνα Τσουλόγιαννη, Ελένη και Χρήστος Πετρούλιας, Αντιγόνη και Παναγιώτης Παπαγγελής, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμητρα Ανδριτσάκη
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Ριζά Αμυκλών τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Ανδριτσάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Χρήστος τα παιδιά της Γιάννης – Μαρία Ανδριτσάκη τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Πουλίκος Ε. Βλάχος
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο του Πουλίκου Ε. Βλάχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαριγούλα, τα παιδιά του Μανώλης, Άννα - Ηλίας Ζήτης, τα εγγόνια του Μαρία, Γιώργος, Δέσποινα και Παύλος, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.